Hoe combineer je een druk bestaan met een fit & gezond leven

Hoe combineer je een druk bestaan met een fit & gezond leven

Als alleenstaande moeder met een eigen onderneming, weet ik als geen ander hoe uitdagend het kan zijn, om trainen en gezond eten te combineren, met de rompslomp van alledag.

Inmiddels zijn veel van mijn gedragingen gewoontes geworden, maar ik weet nog goed hoe ook ik heb geworsteld (en soms nog steeds) om een goede balans te vinden tussen het moederschap, mijn bedrijf en goed voor mezelf te zorgen.

Het klinkt misschien cliché, maar de belangrijkste factor voor succes is het hebben van een degelijke planning. Wanneer je na een drukke, stressvolle dag vermoeid thuiskomt, zal het niet eenvoudig zijn een keuze te maken, die jouw doelen ondersteunen. Stress en vermoeidheid zorgen namelijk voor gebrek aan focus, waardoor je geneigd zal zijn voor de makkelijkste optie te kiezen.

Als je van tevoren nadenkt over wat je wanneer gaat eten en wanneer je precies gaat trainen, dan wordt het vele malen makkelijker om jouw doelen te bereiken. Je neemt namelijk de mogelijkheid tot beslissen weg, want je hebt een plan om op terug te vallen. Wanneer je dit plan vervolgens vaak genoeg herhaalt, kan ook jij van gezond eten en trainen gewoontes maken, die zijn geïntegreerd in jouw leven.

Vind jij het moeilijk om een goede balans te vinden tussen je werk, (je gezin) en goed voor jezelf zorgen?

Realistische doelen & afvallen10 redenen om aan krachttraining te doen
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13
    De training van The Lift vinden plaats op de locatie van Alpha Gym, Spinveld 66-A te Breda