Over The Lift

VROUWELIJKE PERSONAL TRAINER BREDA

Mijn naam is Debbie Peverelli, oprichter van The Lift.

The Lift is de plek waar jij gezien én gehoord wordt. Samen stellen wij een haalbaar doel op, waar jij je volledig in kunt vinden. Geen quick fixes, maar het aanleren van vaardigheden die leiden tot duurzaam resultaat. Ik ben er om jou, zowel op fysiek als mentaal vlak, te begeleiden naar een leefstijl die bij jou past en ook op de lange termijn vol te houden is.

Een positieve bijdrage willen leveren aan het leven van een ander is een terugkerend aspect in mijn carrière. Na een turbulente jeugd ben ik de hulpverlenende sector ingegaan. Mijn echte passie vond ik echter in fitness. Ik besloot een aantal toonaangevende opleidingen binnen de fitnessbranche te volgen en sindsdien begeleid ik vrouwen naar de krachtigste versie van zichzelf.

Naast personal trainer en coach ben ik mama van mijn goedlachse, maar ontzettend ondeugende kleuter Shaian. Ook houd ik mij graag bezig met persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt dat ik jou optimaal kan ondersteunen bij het ontwikkelen van een sterke mindset en een gezond lichaam.

Mijn missie is om jou, door middel van de juiste training, voeding en leefstijl, te coachen naar iemand die gelukkig en krachtig in het leven staat.

QUOTE

CHANGE TAKES TIME. GIVE IT TIME

MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13    De trainingen van The Lift vinden plaats op de locatie van Rawfit, Marijke Meustraat 32 te Breda.