Crisis

Crisis

Morgen is het twee weken geleden sinds de overheid heftige maatregelen aankondigde tegen de bestrijding van het Coronavirus, waaronder het sluiten van de sportscholen. Het duurde even voor ik er iets over kon zeggen, want ik was nogal lamgeslagen door de hele situatie.

Natuurlijk zijn er veel ergere dingen in de wereld; er raken mensen ernstig ziek, duizenden zijn inmiddels overleden en de mensen in de zorg werken alsof ze in oorlogsgebied zijn beland.
Ook veel ondernemers lijden onder deze situatie. Ze zien hetgeen waarvoor zij hard hebben gewerkt in rook opgaan. Zo ook ik. Cliënten die hun lidmaatschap beëindigen, de start van hun traject uitstellen en intakes die zijn afgezegd. Kortom, deze situatie heeft ook een enorme impact op mijn onderneming.
Als je ooit in een crisissituatie verkeerd, reken dan niet op mij ? Ik ben het type dat in eerste instantie verstard en niet goed weet hoe te handelen. Zo heb ik de eerste anderhalve week na de introductie van de maatregelen ook half verlamd doorgebracht en kreeg ik geen werk uit mijn handen.
Nu mag ik van geluk spreken dat ik een aantal intelligente mensen om mij heen heb, waaronder @evievers die mij erg heeft geholpen zaken weer in perspectief te plaatsen en een strategie te bedenken voor de komende tijd.

Allereerst ga ik deze tijd benutten om nog meer van mijn prachtige zoon te genieten. Hij is maar één keer klein en ik ben dankbaar dat we nu meer quality time hebben ❤️ Zakelijk gezien wil ik het laatste half jaar zien als een testritje, een pilotversie. Ik heb mogen proeven van het ondernemerschap en ervaren welke processen en vaardigheden ik nog kan verbeteren. Dit moment leent zich daar uitstekend voor! Verder zal ik jullie blijven bestoken met home workouts en andere praktische tips om deze periode zo goed mogelijk door te komen. En last, but zeker not least, zal ik de cliënten die mij in deze periode blijven steunen extra vertroetelen ?

This isn’t the end. Be prepared for The Lift 2.0 ?

PushupVrije tijd
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13
    De trainingen van The Lift vinden plaats op de locatie van De Helden van 076, Vijfhagen 203 te Breda.