Did somebody say transformation Tuesday?

Did somebody say transformation Tuesday?

De eerste foto is genomen op 2 november 2018, iets meer dan 2 jaar geleden. Ik was daar bijna 8 maanden postpartum en deze foto represent de start van mijn fitness journey. Voor mijn zwangerschap was ik al wel gestart met krachttraining, maar ik was nooit consistent, feestte veel en lette niet op mijn voeding.

Nu, 2 jaar later, heb ik goed mijn balans gevonden. Ik train 3 keer per week met zware gewichten, eet voldoende eiwitten en zorg dat het overgrote deel van mijn maaltijden groente of fruit bevatten. Dit geeft ruimte om ook te kunnen genieten van lekker dingen (lees chocolade, ijs, wijn, burgers & pizza ?).

Wil jij ook in de beste shape van je leven komen, terwijl je kunt blijven genieten van het leven? Stuur me gerust een berichtje en ik help je graag op weg!

Just here, minding my busin…… Wait! Did somebody say ice cream? ?Black Friday Deal 50%
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13
    De training van The Lift vinden plaats op de locatie van Alpha Gym, Spinveld 66-A te Breda