Blog

Struikelblokken

Komt dit je bekend voor?
Je hebt een lange en drukke dag achter de rug. Je komt moe en hongerig thuis en denkt: “Wat zal ik eens eten?” Eigenlijk had je nog boodschappen moeten doen, maar je besluit: “Weet je wat? Ik bestel gewoon iets. Morgen is er weer een dag!”
Of…
Je hebt een “gezellig” dagje thuis gehad met de kinderen. Na een dag vol gezeur en het opzoeken van grenzen liggen ze eindelijk in bed, en jij ploft op de bank. Eindelijk tijd voor jezelf! Na zo’n intensieve dag snak je naar ontspanning. “Mmm, ik heb wel een lekker stuk chocolade verdiend!” Voor je het weet, heb je de hele reep opgegeten.
Of…
Je snoozt graag. Eigenlijk ga je te laat naar bed, waardoor je ‘s ochtends met moeite opstaat. Het liefst blijf je zo lang mogelijk liggen, waardoor je geen tijd hebt om te ontbijten voordat je aan het werk gaat. Rond 11 uur begint de honger toch wel erg op te spelen. Tijdens de lunch ga je naar de supermarkt om de hoek en haal je twee saucijzenbroodjes, een smoothie en een zakje M&M’s.
Dit soort situaties komen ontzettend vaak voor in ons drukke leven. Met alle eisen die aan ons worden gesteld, kan het een echte uitdaging zijn om goed voor onszelf te zorgen.
Dit is precies waarin ik vrouwen begeleid!
Herken je jezelf in deze struikelblokken? Of zijn er andere zaken waar je tegenaan loopt als het gaat om self-care?
Let me know! Ik help je graag met personal training in Breda 😊
Repost RoëllaJe grootste vijand
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13    De trainingen van The Lift vinden plaats op de locatie van Rawfit, Marijke Meustraat 32 te Breda.