Blog

Valkuilen

Ken je dat?

Je hebt er een lange en hectische dag opzitten. Je komt moe en hongerig thuis. “Wat ga ik eten?”, vraag je jezelf af. Eigenlijk had je nog wat boodschappen moeten halen. “Weet je wat? Ik bestel wel wat. Morgen weer een dag!”.

Of…

Je hebt er een “gezellig” dagje thuis met de kid(s) opzitten. Na een dag vol zeuren en grenzen opzoeken, liggen hij/zij/ze eindelijk op bed en plof je op de bank neer. Even tijd voor jezelf! Na zo’n intensieve dag heb je behoefte aan ontspanning. “Mmm, ik heb wel een lekker stukje chocolade verdient!”. Voor je het weet heb je de hele reep naar binnen gewerkt.

Of…

Je bent een snoozer. Eigenlijk ga je net te laat naar bed, waardoor je er’ s ochtends met moeite uitkomt. Het liefst blijf je zo lang mogelijk liggen, waardoor je geen tijd hebt om voor je werk te ontbijten. Rond een uur of 11 begin je toch wel erg honger te krijgen. Tijdens de lunch ga je naar de supermarkt om de hoek en haal je twee saucijzenbroodjes, een smoothie en een zakje M&M’s.

Dit soort scenario’s komen ontzettend veel voor in ons drukke bestaan. Met alles wat er van ons gevraagd wordt, kan het een hele uitdaging zijn om goed voor onszelf te zorgen.

Dit is precies hetgeen waarin ik dames begeleid!

Herken jij je in deze valkuilen? Of zijn er andere dingen waar jij tegenaan loopt in het goed voor jezelf zorgen?

Hey, jij daar!Cheesy AF, but true
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13    De trainingen van The Lift vinden plaats op de locatie van Rawfit, Marijke Meustraat 32 te Breda.