Afvalpoging #26

Afvalpoging #26

Veel van de cliënten die ik begeleid, stellen gewichtsverlies ten doel. Ze hebben vaak al meerdere pogingen ondernomen, maar komen na iedere afvalpoging weer aan in gewicht. Vaak nog meer dan ze initieel wogen.

Tijdelijk hebben ze anders gegeten; koolhydraatarm, Sonja Bakker of zelfs Keto. Ze hebben het dieet een poos kunnen volhouden, zijn afgevallen, maar na verloop van tijd vervallen ze in hun oude eetpatroon. Het resultaat: gewichtstoename. Het is een vicieuze cirkel, die voor velen maar moeilijk te doorbreken is. Een nieuwe afvalpoging volgt.

Wat gaat hier mis?

Het volgen van een dieet gaat gepaard met restricties en dit is precies waarom het veelal gedoemd is om te mislukken. Je schrapt tijdelijk een aantal voedingsmiddelen uit je dieet, alleen is de vraag hoe lang je het gaat volhouden om geen aardappelen te eten, wanneer een Hollands prakkie je favoriete maaltijd is (of pizza, of patat etc.).

In de begeleiding van mijn cliënten ga ik uit van hun eigen voedingspatroon. Ik zeg hen letterlijk ‘JOUW voedingspatroon moet JOUW voedingspatroon blijven’. Samen kijken we vervolgens hoe we met zo min mogelijk inspanningen, zoveel mogelijk winst kunnen behalen.

Op deze wijze ontwikkel je een gezond eetpatroon, wat je kunt op de lange termijn zult kunnen volhouden, waardoor gewichtsverlies een duurzaam resultaat zal zijn.

Welke diëten heb jij weleens geprobeerd?

Super powerRealistische doelen & afvallen
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13
    De training van The Lift vinden plaats op de locatie van Alpha Gym, Spinveld 66-A te Breda