Blog

Feit vs. fabel

Er zijn weinig onderwerpen ter wereld waarover zoveel foutieve informatie wordt verspreid, als over voeding en fitness. Hieraan liggen verschillende redenen ten grondslag. Een ervan is dat wetenschappelijk onderzoek soms tegenstrijdig kan zijn. Dit komt omdat niet alle onderzoeken van even goede kwaliteit zijn en daarnaast is niet iedereen in staat om onderzoek op juiste wijze te interpreteren.

Een andere reden voor de vele misvattingen over voeding en fitness is dat we allemaal heel verschillend zijn. De methode waarmee je buurvrouw is afgevallen, heeft voor HAAR gewerkt. Echter wordt haar manier vervolgens tot dé heilige graal voor vetverlies gekroond. Dit is dubieus, want wat voor de een heeft gewerkt, hoeft zeker niet voor de ander te werken. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er slechts een manier is om af te slanken; het creëren van een negatieve energiebalans. Oftewel, meer verbranden dan je verbruikt. En of dat nou door koolhydraatarm, keto of iets anders is, de energiebalans is altijd leidend.

Enfin, waar ik naartoe wil met dit bericht… Als personal trainer is het mijn missie om mensen te voorzien van correcte informatie op het gebied voeding en fitness. Ik wil mensen helpen om weloverwogen keuzes te maken, welke bijdragen aan een gezonde leefstijl die zij op lange termijn kunnen volhouden.

Nu zou ik graag van jou horen, waarover zou je meer willen weten?

Visitekaartjes zijn binnen!Techniek
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13    De trainingen van The Lift vinden plaats op de locatie van Rawfit, Marijke Meustraat 32 te Breda.