Techniek

Techniek

Je techniek verbeteren in de gym is een continue proces. Zelfs de meest ervaren lifters dienen hun techniek te blijven bijschaven. Dit omdat zwaardere gewichten afbreuk kunnen doen aan een juiste uitvoering. Je zult dus altijd moeten blijven controleren hoe het staat met je techniek.
Wij mensen zijn uitgerust met iets dat het ego wordt genoemd ? Hierdoor vinden we het niet prettig te vernemen wanneer we iets niet helemaal correct doen of dat we iets zouden kunnen verbeteren. Zeker wanneer we iets al lang doen en er veel tijd aan hebben besteed, staan we minder open voor feedback.

Wanneer je aan krachttraining doet, is het niet verstandig je al te veel te leiden door je ego. Ten minste, niet als je je resultaten wilt optimaliseren en je het beste uit je trainingen wilt halen (om blessurerisico nog maar even buiten beschouwing te laten). Dit is iets wat ik ook tegen mijn cliënten zeg. Ik raad al mijn online cliënten dan ook aan om zichzelf te filmen. Hierdoor kun je goed monitoren wat er nog niet helemaal goed gaat bij het uitvoeren van een oefening. Dit stelt je in staat jezelf te blijven verbeteren en je techniek te perfectioneren ??

Feit vs. fabelHeartbased leadership
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13
    De trainingen van The Lift vinden plaats op de locatie van De Helden van 076, Vijfhagen 203 te Breda.