I feel good, tududududududu 🎶

I feel good, tududududududu 🎶

Ik moet heel eerlijk bekennen dat dit enige tijd niet zo is geweest. 2020 was een onwijs uitdagend jaar, waarin ik gepoogd heb om mijn bedrijf van de grond te krijgen.

Een bedrijf opzetten, kost sowieso veel energie. Het single moederschap en Corona maakten dat extra uitdagend.

Steeds weer opnieuw moeten anticiperen op nieuwe ontwikkelen. Mijn bedrijf zien groeien, lockdowns, gevolgd door het verlies van klanten. Steeds weer moeten schakelen. Tel daar dealen met peuterpubertijd en wat persoonlijke shizzle bij op en mijn emmer liep over.

Ik vond het erg lastig om gas terug te nemen, want ik ben erg gedreven om van mijn bedrijf een succes te maken. Maar het was nodig. Pas op de plaats. Terug naar hetgeen écht belangrijk is. Shaian.

Een goede moeder zijn voor Shaian is mijn hoogste prioriteit in het leven. Er liefdevol voor hem zijn en samen met hem de wereld ontdekken. Met hem lachen. Spelen. Knuffelen. Genieten.

Dat in combinatie met fijne mensen om me heen, is hetgeen wat er voor mij echt toe doet. De rest is ruis.

Maarrrrr… inmiddels is mijn batterij weer aardig opgeladen! De sportscholen hadden dan ook op geen beter moment weer open kunnen gaan. Ik heb ontzettend veel zin om met frisse moed mijn missie van 2020 voort te zetten; zoveel mogelijk vrouwen begeleiden om hun potentie te bereiken en van The Lift een groot succes te maken 💥

Now is all you haveGewichtsverlies vs. vetverlies
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13
    De trainingen van The Lift vinden plaats op de locatie van Rawfit, Marijke Meustraat 32 te Breda.