Overvloed

Overvloed

We leven in een tijd waarin we eten in overvloed hebben. We staan er vaak niet bij stil, maar we hebben het nog nooit zo goed gehad. Vijfenzeventig jaar terug kenden we zelfs nog honger. Dit klinkt misschien erg lang geleden, maar als je je realiseert dat onze soort al zo’n 200K jaar bestaat, dan is 75 jaar slechts een schijntje.

We hebben het nu dus onwijs goed, terwijl we er evolutionair nog voor gemaakt zijn om achter bizons aan te rennen, hier lekker van te smullen, waarna het een aantal dagen op alleen wat besjes en nootjes moesten doen.
Ons lichaam is er gewoonweg niet voor gemaakt om vanuit onze luie stoel een pizza te bestellen. Dit leidt tot allerlei problemen, waardoor het voor vele mensen erg lastig is om op gewicht te blijven.

Wil jij graag leren omgaan met de uitdagingen die de huidige maatschappij ons biedt? Neem contact op via onderstaand formulier voor het maken van een vrijblijvende kennismaking. Ik vertel je graag wat ik als personal trainer en leefstijlcoach voor je kan betekenen.

Happy trainerHappy personal trainerGewichtsverlies
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13
    De training van The Lift vinden plaats op de locatie van Alpha Gym, Spinveld 66-A te Breda