The Game Changers

The Game Changers

Heb jij de ‘m al gezien?
In deze Netflix documentaire wordt een dierlijk dieet verantwoordelijk gehouden voor de Westerse gezondheidsproblematiek. De mens zou biologisch gezien ook helemaal niet gemaakt zijn om vlees te eten, waardoor vleeseters verschrikkelijke ziektes krijgen. Een plantaardig dieet zou de oplossing zijn voor alle problemen en daarnaast prestatiebevorderend zijn.
Helaas is de documentaire vooral een sensationele propaganda tegen de vleesindustrie en wordt het aangehaalde onderzoek erg uit zijn verband getrokken (om nog maar even te zwijgen over het feit dat de makers aandelen hebben in erwtenproteïne). Het is waar dat het gemiddelde Westerse dierlijke dieet behoorlijke tekortkomingen heeft. Dit dieet bevat namelijk veelal zeer bewerkte producten en heeft vaak een groot tekort aan belangrijke micronutriënten. Vlees zelf is echter niet de boosdoener en bevat voor de mens belangrijke voedingsstoffen.

Een veganistisch dieet is niet de heilige graal en heeft ook zo zijn tekortkomingen. Je kunt echter prima gezond zijn met een veganistisch dieet, mits je bekend bent met de tekortkomingen en hier op weet te anticiperen.
Wil jij leren hoe jij een gezond voedingspatroon (dierlijk/vegan) kunt integreren in jouw leven? Laat hieronder even een berichtje achter en ik neem contact met je op ??‍♀️

ZittenGrenzen aangeven
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13
    De trainingen van The Lift vinden plaats op de locatie van De Helden van 076, Vijfhagen 203 te Breda.