Afvallen of toch niet?

Afvallen of toch niet?

Toen ik met @theliftnl begon, dacht ik mensen te willen helpen er beter uit te zien; met afvallen en spiermassa opbouwen. Ik leefde in de veronderstelling dat wanneer je er goed uitziet, je je ook beter zou voelen.

Hoewel The Lift pas een half jaar bestaat (vandaag precies 6 maanden ?), heeft zich al wel een enorme shift voorgedaan in mijn visie.
Het esthetische onderdeel van krachttraining is voor mij vele malen minder belangrijk geworden. Ik heb zelf ondervonden dat een sixpack op geen enkele manier bijdraagt aan je kwaliteit van leven. Evenmin doet je vetpercentage dat of het cijfer dat de weegschaal aangeeft. Als je in essentie niet blij bent met wie je bent of het leven dat je leeft, dan zal hoe je eruit ziet daar weinig aan kunnen veranderen.
Wat vergroot dan wel je kwaliteit van leven?

Sterker worden, bewuste keuzes maken op het gebied van voeding, gewoontes aanleren die je gezondheid op lange termijn ondersteunen, beter en pijnvrij leren bewegen en het winnen van zelfvertrouwen zijn allemaal zaken die NIETS te maken hebben met jouw verschijning, maar die een grote impact kunnen hebben op hoe je je voelt en hoe je in het leven staat.
Mijn visie is er nu dan ook veel meer op gericht, om mensen te helpen zich beter te voelen en hun kwaliteit van leven te vergroten ❤️ Met welk doel ben jij begonnen met krachttraining en is dit doet voor jou verandert of gelijk gebleven?

KrachttrainingSlaap
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13
    De trainingen van The Lift vinden plaats op de locatie van De Helden van 076, Vijfhagen 203 te Breda.