Blog

Deducated

Ruim een maand geleden werd ik door @will_ppsc aanbevolen bij @deducatedgym_utrecht, waar ze op zoek waren naar een goede personal trainer en leefstijlcoach, om hun team te versterken.

Wat een eer, om door een van de meest knowledgeable en kundige coaches in de krachtsport (ik vind absoluut dat William dat is 🙌🏼) te worden aanbevolen 🥰

Na kennismaking met @fitwithnes & @onne_deducated_trainer, eigenaren van Deducated, wist ik zeker dat ik graag deel uit wilde maken van hun team!

Behalve dat Nes en Onne inspirerende ondernemers zijn waar ik veel van kan leren, hebben zij met Deducated een fantastisch concept neergezet, dat erg aansluit bij mijn filosofie als trainer en coach.

Bij Deducated gelooft men niet in het traditionele sportschool principe, waar mensen lid worden, niet goed weten wat ze moeten doen en vervolgens geen resultaat behalen.

Krachtsport is een discipline, waarbij goede techniek belangrijk is. Dit leer je enkel door hierin les te krijgen van iemand die de juiste expertise heeft.
Eigenlijk net zoals dat voor iedere andere sport geldt.

Voor duurzaam resultaat is behalve training, educatie op het gebied van voeding en leefstijlcoaching om nieuwe gewoontes aan te leren essentieel. Ook dit hebben ze bij Deducated goed begrepen.

In een periode van 6 maanden leren Deducated members alles op het gebied van training, voeding en leefstijl, waardoor een gedegen fundament wordt gelegd waar zij de rest van hun leven op kunnen bouwen.

Iets wat ik ook nastreef in de begeleiding van mijn eigen klanten.

Long story short; ik ben ontzettend trots om deel uit te mogen maken van dit mooie, professionele en knowledgeable team 🥰

Cheesy AF, but trueSaboteur
MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of maak gebruik van de contactgegevens.

Telefoon:

06-406 436 60

KvK:

75771845

BTW:

NL001949739B13    De trainingen van The Lift vinden plaats op de locatie van Rawfit, Marijke Meustraat 32 te Breda.